Begivenheder

Krista Rosenlund

Krista Rosenlund Landsleder Indre Missions Tværkulturelle Arbejde “Hvad sker der, når de kristne elsker de fremmede?”

Emnedag

Margit Ahlefeldt Simonsen Diakonikonsulent i Indre Mission “Yes-tænk Gud kan og vil bruge mig” Kom og vær med til at høre om diakoni i teori og praksis.

Bibkursus i Hammerum

ved sognepræst Brian Kruger Iversen, Gjellerup “Fyrtårne og landgangsbroer i tro og liv.” Mulighed for fælles afgang fra Menighedshuset.

Bibelkursus i Hammerum

ved sognepræst Brian Kruger Iversen, Gjellerup “Fyrtårne og landgangsbroer i tro og liv.” Mulighed for fælles afgang fra Menighedshuset.

Jubilæumsfest

Vi fejrer Skibbild-Nøvling IM`s 125 års jubilæum. Generalsekretær Jens Medom Madsen holder festtalen og vi tager et tilbageblik over 125 år.

Høstfest

Høstfest ved Holger Skovenborg “Præst og fhv. forlagschef” Emne: Troens kerne er Jesu død for dig – Klyng dig til det (Første Korintherbrev kap. 2 vers 2). Efter kaffen: Ordet frit/spørgsmål og kommentarer til emnet. Derefter vil Holger Skovenborg fortælle lidt om at være nybegynder som pensionist.

Vi får besøg af Sebastian Olesen fra Vollsmose.

Vi får besøg af Sebastian Olesen fra Vollsmose.”Hej, vi er kristne, og vi elsker muslimer!”Med den hilsen har unge Sebastian Olesen åbnet døre og hjerter blandt unge borgere i Vollsmose de seneste seks år. Han flyttede til Odense-bydelen i 2014 og tog en bachelor i interkulturel pædagogik og arabisk på Syddansk Universitet. Han er nu…